Gå til sidens hovedinnhold

Alle gode ting er tre: Medina spiller jula inn sammen med Salt for tredje gang

For tredje året på rad kommer trioen Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland til Namsos kirke med sin juleturne.

NAMSOS: Tradisjon tro skal de også ha med seg Gospelkoret Salt på en del av programmet under konserten som går av stabelen 6. desember. Koret gleder seg stort til å treffe artistene og opptre sammen med dem igjen.

– Vi har hatt mye glede av å være med på de forrige konsertene der det var både artige og lærerike øvelser i forkant og gode samtaler i etterkant, sier dirigent Elina Karpinska.

De to foregående konsertene i Namsos kirke har vært godt besøkt. På grunn av koronapandemien er det lagt ut kun 150 billetter til årets konsert. Arrangørene følger utviklingen i forhold til smittevern nøye.

Selv om det har vært krevende år for å få gjennomført konserter, har gospelkoret fått gjennomført åtte opptredener i år, deriblant den NRK-sendte radiogudstjenesten i september. Nå ser de fram til forberedelsene til årets store julekonsert.

– Vi er i gang med å øve på julerepertoaret som vi har fått tilsendt fra gjesteartistene. På noen av sangene skal koret bidra på kraftfullt, tradisjonelt vis, mens andre arrangement får frem nye dimensjoner i sangene og stemmene, og skaper spennende tonelandskap der den sårbare siden av julefortellingen kommer fram. Vi skal også framføre litt fra eget repertoar, sier Karpinska.

Kommentarer til denne saken