Alle gode ting er tre: Medina spiller jula inn sammen med Salt for tredje gang

TILBAKE I NAMSOS: Lars Støvland, Chris Medina og Eirik Næss har hatt stor suksess med julekonserter sammen med Gospelkoret Salt to ganger tidligere. Trioen kommer også innom byen før jul i år også.

TILBAKE I NAMSOS: Lars Støvland, Chris Medina og Eirik Næss har hatt stor suksess med julekonserter sammen med Gospelkoret Salt to ganger tidligere. Trioen kommer også innom byen før jul i år også. Foto:

For tredje året på rad kommer trioen Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland til Namsos kirke med sin juleturne.

DEL

NAMSOS: Tradisjon tro skal de også ha med seg Gospelkoret Salt på en del av programmet under konserten som går av stabelen 6. desember. Koret gleder seg stort til å treffe artistene og opptre sammen med dem igjen.

– Vi har hatt mye glede av å være med på de forrige konsertene der det var både artige og lærerike øvelser i forkant og gode samtaler i etterkant, sier dirigent Elina Karpinska.

De to foregående konsertene i Namsos kirke har vært godt besøkt. På grunn av koronapandemien er det lagt ut kun 150 billetter til årets konsert. Arrangørene følger utviklingen i forhold til smittevern nøye.

Selv om det har vært krevende år for å få gjennomført konserter, har gospelkoret fått gjennomført åtte opptredener i år, deriblant den NRK-sendte radiogudstjenesten i september. Nå ser de fram til forberedelsene til årets store julekonsert.

– Vi er i gang med å øve på julerepertoaret som vi har fått tilsendt fra gjesteartistene. På noen av sangene skal koret bidra på kraftfullt, tradisjonelt vis, mens andre arrangement får frem nye dimensjoner i sangene og stemmene, og skaper spennende tonelandskap der den sårbare siden av julefortellingen kommer fram. Vi skal også framføre litt fra eget repertoar, sier Karpinska.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken