Gå til sidens hovedinnhold

Anmeldt for underslag, nye planer for aktivitetspark og tv-suksess for Maren – her er fredagen oppsummert i NA

Endrer planene for aktivitetspark

Etter litt fram og tilbake er det klart at gründer Bjarne Falch Skaret (22) skal etablere Namsos Aktivitetspark i Namsos Handelspark.

Egentlig skulle den etableres i Køff-bygget på Spillum, men det viste seg å ikke være et egnet sted. Når han nå melder flytting til handelsparken blir det med et litt endret innhold i planene, og 22-åringen gleder seg til å åpne dørene i juli.

Det er deilig å vite at vi endelig er i gang, nå som alt av avtaler er på plass.

Bjarne Falch Skaret, gründer

Anmeldt for underslag

I løpet av ti år mottok ordfører i Namsskogan, Stian Brekkvassmo, 150.000 kroner; penger som egentlig skulle ha gått til Namsskogan jeger- og fiskeforening.

Forholdet er nå anmeldt til politiet. Brekkvassmo mener han er uskyldig og pengene er tilbakebetalt.

Jeg har ingen forklaring på hvordan det kan ha skjedd, og jeg oppdaget det ikke før i slutten av januar i år, da det kom et større beløp på kontoen.

Stian Brekkvassmo, ordfører i Namsskogan kommune

Sikret seg store kontrakter

Det har vært litt koronastille hos Overhalla Betongbygg AS, men nå har det løsnet med nye kontrakter verd 100 millioner kroner på kort tid.

Kontraktene de nå har inngått er et lakseslakteri og produksjonsanlegg for Nordlaks i Stokmarknes, et aktivitetshus og idrettshall i Mo i Rana og et nærings- og kontorbygg på Falkenborg i Trondheim.

Vi har merket at ordrereservene har skrumpet inn. Heldigvis virker det som ting er i ferd med å snu, og med de tre nye kontraktene vi nå har inngått har vi jobb en god stund framover.

Arnt Ove Amdal, daglig leder i Overhalla Betongbygg

Videre i «The Voice»

Fredag kveld var Maren Emilie Kløven Lein (19) fra Flatanger i ilden i talentprogrammet «The Voice» på TV 2. Det gikk særs bra.

Hun leverte en strålende versjon av «My Church» av Maren Morris, og fikk to av dommerne til å snu seg. 19-åringen valgte Matoma som mentor.

Jeg ble litt stressa og måtte tenke meg litt om, men Matoma var veldig gira. Derfor valgte jeg ham.

Maren Emilie Kløven Lein

Væromslag til vinterferien

Etter ei lang tid med stabilt vintervær, slår været om akkurat i det mange er i ferd med å ta vinterferie.

De neste dagene ventes det plussgrader, overskyet og nedbør. Likevel kan det bli noen små vindu av litt finere vær i vinterferieuka.

Det vil jo ikke være nedbør hele tida – skydekket kan sprekke opp litt innimellom og gi noen solstråler også over Namdalen.

Anne Solveig Andersen, statsmeteorolog

Kommentarer til denne saken