Kjærlighetsstien utvikling AS

  Foto: Wenche Dahle

Kjærlighet i fjæresteinene i Flatanger

Tenk deg å våkne opp på hytta, gå ut på verandaen og slenge fiskestanga rett ut i sjøen. Nå er dette mulig, bare én times kjøretur fra Namsos.

Endelig er Kjærlighetsstien en realitet. Etter mange års planlegging er den første rorbua på plass, på påler i vannet. Tomt i havgapet, fullspekket av fugleliv, men sentralt - bare 500 meter fra butikk, restaurant og pub.

- Dette er et helt unikt prosjekt. 10 rorbuer i fjæresteinene, 18 selveide hyttetomter og båthavn, med 30 båtplasser. Her er det kvalitet i alle ledd. Alle bygg på Kjærlighetsstien vil ha veg, vann- og avløpsanlegg samt strøm og fiber – til og med på brygga. Som eksempel vil rorbuene bli bygget i massivt treverk og vedlikeholdsfrie løsninger, som royalimpregnert kledning.

- Borettslagsmodellen vi bruker har en fellesskapsordning som gir trygghet og sikkerhet for eierne, forklarer eiendomsmegler Ivar Andre Årstadvold Pedersen i Aktiv. Felleskostnadene dekker alt, bortsett fra internett, tv, strøm og utvendig vedlikehold. – Blant annet har vi et sikringsfond, som gjør at man er forsikret om at felleskostnadene ikke øker om for eksempel naboen ikke betaler for seg, utdyper han. Borettlagsmodellen sikrer også at alle eiendommene vil bli vedlikeholdt.

Om du liker frisk sjøluft er dette den perfekte fritidsboligen for deg. Kjærlighetsstien kan by på rikt sjø- og fugleliv med kort vei ut til storhavet. Hodene bak prosjektet, Johan og Hans Petter Sørgaard, Jan Ivan og Gøran Bengtsen, gleder seg til området er ferdig utbygget, og ser fram til visningshelg lørdag 8. juni kl 11:00. Det er også mulighet for privatvisning om noen ønsker det. Ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Andre Årstadvold Pedersen i Aktiv (tlf: 46 19 16 55) eller Johan på Sparbutikken (tlf: 90 05 20 31)

https://www.kjaerlighetsstien.no/

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Namdalsavisas redaksjon, men av Namdalsavisas markedsavdeling.

Namdalsavisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på namdalsavisa.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.