Få med deg hva som er årets tilbud under høstens store happening: Kjøkkendagen

– I fjor var det masse folk her hele dagen. Det var en veldig artig dag, forteller Line Vollmo og Hans Olav Kvemo hos Interiørsenteret

Bli kjent med Nygårds håndverkskjøkken- og bad

Kunder og alle som ønsker å bli bedre kjent med den tradisjonsrike bedriften, er velkommen. Her kan du finne kjøkken eller bad laget i solid norsk håndverk.

Les mer: Se alle tilbudene fra årets kjøkkendag!

– Du kan gå rundt og se på utstillingene våre. Her kan du velge blant et av Norges største utvalg av fronter til kjøkken og bad. Vi ansatte er tilgjengelige for å svare på spørsmål og hjelpe deg, sier hun, og understreker at helgelandsprodusenten jobber for å holde kostnadene nede.

– Et Nygård kjøkken produseres i fabrikklokaler midt i Mosjøen, av dyktige lokale håndverkere. Vi kan sende kortreiste kjøkken og bad hjem til kundene våre. Rimelig og effektivt. Prøv oss gjerne på pris!

Mange tar turen under kjøkkendagen 

Arbeidsom: Jens-Petter Nygård tok over bedriften etter sin far og har så langt huset hele 50 kjøkkendager i sin karriere. Her fra et stjålet øyeblikk under en kjøkkendag i 2018. Jens-Petter kommer til Namsos på kjøkkendagen. 

Fabrikken holder til i Mosjøen. 

Vinn kjøkken til redusert pris

Også i år vil det være muligheter til å sikre seg kjøkken og bad til redusert pris.

– Gjennom å skrive deg opp i ei bok kan du bli med i trekningen om et kjøkken og et bad til 40 % rabatt, samt flere attraktive premier. I tillegg vil vi ha kjøkken til reduserte priser, så her er det muligheter for å gjøre et godt kjøp.

Les mer: 7 grunner til å velge et håndverkskjøkken

Finn tilbehøret som passer

Til Kjøkkendagen kommer også representanter fra Nibu, Miele og Gautvik. De vil vise varer til gode kampanjepriser som passer til et håndverkskjøkken. I tillegg har vi nå gode tilbud på Siemens og Whirpool.

Bjørn fra Miele vil ordne med matlukt under dagen

I det hele tatt blir det masse aktivitet tirsdag 1. oktober. Kjøkkendagen pågår fra kl. 09–19

–Alle er velkommen på besøk hos oss og vi håper å se at mange tar turen.

Årets kjøkkendag foregår tirsdag 1. oktober i Interiørsenterets lokaler i Niels Bjørums gate i Namsos.

Nyheter: Hele to kjøkkenmodeller er lansert i år, Åsen i herlig retro og Strøm i solid eik.  


Les mer: Nygård lanserer 2 nye kjøkken

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Namdalsavisas redaksjon, men av Namdalsavisas markedsavdeling.

Namdalsavisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på namdalsavisa.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.