Toneangivende og ambisiøse aktører ser verdien av å ha PKOM med på kommunikasjonslaget.  Foto: Fo2rger

Det er ikke nok å gjøre en god jobb. Du må fortelle om det også

…og DER fant du drømmejobben!

Fra et lite kontor på Namdalskysten leverer de fire ansatte i kommunikasjonsbyrået PKOM strategier og kommunikasjonstjenester til kunder over hele landet. Nå skal en av selskapets ansatte over i ny jobb, og selskapet er på jakt etter en kreativ kommunikatør med sans for den gode fortellingen.

Kraft i gode fortellinger

– Som kommunikatør i PKOM kan du se fram til svært varierte og spennende arbeidsdager. Hovedtyngden av kundeporteføljen befinner seg i marin og maritim sektor, men vi jobber også med teknologibedrifter, kommuner, organisasjoner og departementer, opplyser Turid Hatling Finne, som er daglig leder i PKOM AS.

  Foto: Fo2rger

– Kundene vi jobber med har én ting til felles: De har store ambisjoner. De ønsker utvikling og jobber for bærekraftig vekst, supplerer Torkil Marsdal Hanssen, styreleder i PKOM AS.

Flere av landets mest toneangivende aktører innen forskning og utvikling, matproduksjon, transport og sirkulærøkonomi ser verdien av å ha PKOM med på kommunikasjonslaget. Slikt blir det kraftfulle fortellinger av.

– Kommunikatører i PKOM skaper fortellinger som berører og engasjerer. Har du en skarp penn, er det fantastisk. Evner du å formidle historier gjennom bilder, videoer eller presentasjoner, kan det være like bra. Det viktigste er å utvikle tydelige budskap tilpasset kundens behov, understreker Finne.

  Foto: Fo2rger

Best i fellesskap

I løpet av høsten flytter PKOM inn i næringsklyngen InnovArena i Rørvik. Her blir bedriften en del av et fellesskap bestående av 90 personer fra om lag 30 ulike selskaper. Klyngefellesskapet skal jobbe sammen for å utvikle kunnskapsbaserte innovasjonsarenaer for vekstkraftige bedrifter.

– Foruten en kraftig oppgradering av kontorfasilitetene, kommer vi enda tettere på kunnskapen og utviklingsviljen når vi flytter inn i InnovArena. Noen må fortelle om alt det spennende som skjer. Det er der vi kommer inn i bildet, forteller Finne.

PKOM tilbyr 100 % fast stilling, konkurransedyktige betingelser og en spennende og utviklende kundeportefølje. Vil du vite mer om stillingen? Klikk her for å lese mer om stillingen.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Namdalsavisas redaksjon, men av Namdalsavisas markedsavdeling.

Namdalsavisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på namdalsavisa.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.