Havnær konferansehelg med idyllisk skjærgårdssafari

Ta heller julebordet eller et internt helgearrangement på Folkestad enn på et overfylt hotell. Oppholdet kjennes trygt, godt og intimt. I omgivelser som dette kan du ta lett på kleskoden og senke skuldrene.

Folkestad Overnatting, kun 12 km fra Rørvik og 17 km fra Kolvereid, byr på mange fine og unike opplevelser for gjestene sine.

Velkommen til Folkestad 

Skjærgårdsopplevelser som rafting, brohopping og ørnesafari inngår i konseptet som Folkestad tilbyr. Mange firmaer på lengre eller kortere opphold i Ytre Namdal leier gjerne rom på Folkestad. For dem byr et slikt opphold på en rekke fordeler framfor å bo på hotell.

Nærøydykk, som eier overnattingsbedriften, er med sine spesielt gunstige dykkemuligheter, vel kjent blant dykkermiljøene i Europa. Stedet har særlig mange stamgjester blant dykketurister, deriblant en russisk gruppe som besøker Folkestad fast to ganger i året.

Rommene har alle fasiliteter 

– Vi har romslig med plass, 22 komfortable rom med høy standard som tar godt og vel 30 gjester, og ikke minst gode kurs- og konferansefasiliteter for 50 personer. Prisene våre er svært gunstige sammenlignet med hoteller, sier daglig leder Sivert Wicklund, som sammen med samboer Jennyvive og sønnen Jens Kristian driver familiebedriften på Fikkan i Nærøy.

Romslige oppholdsrom 

Det er et fleksibelt anlegg som kan dekke mange behov. Stedet har til sammen sju overnattings- og boenheter som alle har egne kjøkken og stuer.

– Vi tar imot bedrifter som holder møter og kurs her, gjerne kombinert med overnatting, mat, bålplass og kjøkken under tak. Vi har hatt gjester fra Trondheim som kommer hit fredag kveld med hurtigruta og flyr tilbake på søndag. Da får de en helgepakke hvor hurtigruteopplevelsen også inngår, sier Wicklund.

Daglig leder Sivert Wicklund 

Folkestad Overnatting kan stille med catering, og serverer gjerne mat de selv tilbereder. En av Siverts spesialiteter er gratinerte kamskjell. Uteområdet har gode fasiliteter med blant annet badestamp, vedfyrt badstue, bålplass og utekjøkken under tak.

– Vi tar gjerne grupper med ut i nærområdet sammen med en dykker som fanger skjell. Disse får de tilberedt i kjøkkenet utendørs og servert på den overbygde bålplassen. Veien er kort til unike opplevelser i den fantastiske skjærgården her ute.

Planlegger unikt overnattingskonsept i sjøkanten

På Folkestad har det vært overnatting siden 1997, og stedet har siden blitt gradvis utbygd.

Det første servicebygget stod ferdig i 2008. Nå planlegges det et spektakulært overnattingskonsept i sjøkanten, med hytter med store glassflater ut mot havet.

Her planlegges det et spektakulært overnattingskonsept i sjøkanten 

Besøk Folkestads nettsider her


Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Namdalsavisas redaksjon, men av Namdalsavisas markedsavdeling.

Namdalsavisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på namdalsavisa.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.