Gå til sidens hovedinnhold

Åpner for drop-in-vaksinering av grongninger

Grong kommune åpner nå for at de som fortsatt lengter etter vaksinestikket i overarmen kan komme på drop-in.

GRONG: Vaksinekoordinator i Grong kommune, Linda Brathagen, forteller at kommunen er ájour med vaksineringen av innbyggerne.

– Vi er så og si ferdig med vaksineringen av første dose. Vi har likevel noen få igjen av de som ikke hadde mulighet til å møte opp til timen de først fikk tildelt, men disse har vi fått til avtaler med, forteller Brathagen.

Hun forteller at det av ulike grunner likevel kan kan hende at noen av kommunens innbyggere ikke har fått tilbud om koronavaksinen.

– Vi har tatt kontakt med folk og tilbydd vaksinering med utgangspunkt i informasjon vi har hentet fra folkeregistret. Av ulike grunner kan det derfor hende at noen ikke har fått tilbudet enda. Derfor åpner vi nå opp for drop-in, forteller Brathagen.

Drop-in i morgen

Onsdag 4. august mellom klokka 13:00 og 14:00 inviterer Grong kommune innbyggere over 18 år til å ta vaksinen. Dette gjelder de som ikke har fått tilbud om første dose enda.

– Vi har 46 stykker vi allerede har avtalt vaksineringstime med i morgen, i tillegg til at vi har 20-30 ekstra doser til drop-in-vaksineringen, forteller Brathagen, som videre forteller at koronavaksineringa holder til på Kuben.

Folk har tatt kontakt

Brathagen skryter av studenter som kommer fra Grong, men som er folkeregistrert andre plasser.

– De har vært flinke til å ta kontakt med oss slik at de har fått mulighet til å ta første dose her. Vi har også vært i kontakt med studenter som kommer til Grong til høsten, slik at de kan få andre dose hos oss, sier Brathagen.

Kommentarer til denne saken