Hedret gamle helter

Bob Marley, Björn Afzelius, Johnny Cash og Jimi Hendrix. Alle disse er kjente og kjære navn og ble hedret på Tinos lørdag.

QUEEN: Flere av kveldens aktører, med Podium i spissen, samlet seg på scenen for Queens «We Will Rock You». 

JENTEBAND: Eneste jenteband for kvelden, Electric Ladyland, oste av energi. Fra venstre: Lene Bjørlykke, Ingvild Moltu, Emilie Øien Fretland og Ane Martine Horsfjord. 

arkiv

NAMSOS: Avdøde helter fra 60-, 70- og 80-tallet skulle minnes. Gode, gamle låter skulle pusses støvet av og presenteres live igjen. Laviken Rock- og RusleClub arrangerte lørdag konsert til minne om de døde rockehelter på Tinos.

Imponerte

Det var et bredt og variert spekter av artister som entret scenen under den drøyt tre timer lange konserten. Ikke bare fikk publikum oppleve velkjente sikkerstikk som thereel, Podium og Ronny Grannes. Nyopprettede band fra Olav Duun videregående skole viste en stappfull, feststemt sal hva de var gode for.

Og enda lenger ned på aldersstigen fant vi gjengen som kanskje imponerte og overrasket aller mest. Birdie kaller de seg. Fem gutter i fjortenårsalderen som gjorde en glimrende figur med blant annet Led Zeppelin på repertoaret. Frammøtte ble tydelig imponert over det gutta framstod med etter kun to måneder i samme band. Stemninga nådde nye grenser og et tidligere stillesittende publikum strømmet fram til scenen. Ungdomsskoleelevene ga alt de hadde og mer til. Til publikums store glede!

undefined 

Det var forøvrig ikke bare ungdommen på scenen som skapte liv i salen. Beast of Burboun, med vokalist og luftgitarist Tor Moltu i spissen, gjorde en imponerende jobb med sine tolkninger av blant annet Stevie Ray Vaughan.

Skjenkes Redd Barna

I motsetning til tidligere konserter arrangert av Laviken Rock- og RusleClub, ble ikke overskuddet denne gangen skjenket lokale musikere. Gjengen i klubben ønsket denne gang å gi overskuddet på hele 12 000 til helgas tv-aksjon, Redd Barna. Fylkesleder i tv-aksjonen, Bettina Thorvik var dypt imponert over klubbens og artistenes velvillighet.

undefined 

– Det er rørende å se at så mange flinke musikere stiller opp for årets tv-aksjon. Jeg vil takke alle «ruslerne» som tok turen hit i kveld, men først og fremst alle dyktige artister som spiller gratis for et godt formål.