Ingebjørg (21) regissør i Spania

Ingebjørg Ellingsen (21) fra Kolvereid har de siste månedene instruert skuespillere fra Den norske skolen på Costa Blanca.

LEDER AN: Ingebjørg Ellingsen leder an i oppvarminga til showet. Hun sørger for at både kropper og ikke minst stemmene er i sin skjønneste orden før teppet faller. 

LEDER AN: Ingebjørg Ellingsen leder an i oppvarminga til showet. Hun sørger for at både kropper og ikke minst stemmene er i sin skjønneste orden før teppet faller. 

arkiv

COSTA BLANCA: Denne uka satte Den norske skolen på Costa Blanca opp musikalen West Side Story. Elever fra ungdomstrinnet og den videregående skolen har gjennomført fem forestillinger i kulturhuset i Alfaz del Pi. En kommune nord på Costa Blanca i Spania, med ei stor norsk bosetning.

- Dette har vært helt topp, stråler den nybakte regissøren, Ingebjørg Ellingsen, etter den siste forestillinga med musikalen.

Ingebjørg gikk siste året på videregående på Costa Blanca forrige skoleår. Med sin entusiasme for sang, musikk og drama, ble hun lagt merke til, og da skolen skulle sette opp årets musikal, ble hun spurt om å regissere sammen med Thomas Andersen fra Moss.

- Vi kom i gang litt sent, og har kun øvd i litt over en måned. Dette skyldes mest at det var vanskelig å finne skuespillere, forteller Ingebjørg, som skryter av hele besetninga som har stått på både sent og tidlig, noe som både kunne høres og ses under forestillingene i Alfaz del Pi denne uka.

- Om ei uke reiser jeg hjem og satser på en skole innen musikk eller drama. Helst i Oslo eller Trondheim fra høsten, røper Ingebjørg, som har planene for framtida klare:

- Det blir å jobbe med amatører, i tilsvarende oppsetninger som dette. Her har jeg fått prøvd meg på absolutt alt, fra lyd til kostyme, noe som gir absolutt mersmak.

For vår del skulle det ikke forundre oss om hun etter hvert sikter høyere; den sympatiske trønderjenta har åpenbart talenter for litt av hvert.