Myhr inntar redaktørstolen

Kjell-Ivar Myhr (49) er ansatt som sjefredaktør i Stjørdalens Blad og Malvikbladet. Han blir den første pressemannen her i landet som er redaktør i aviser som utgis i to ulike fylker.

NY JOBB: Kjell-Ivar Myhr (49) fra Namsos har fått jobben som sjefredaktør i Stjørdalens Blad og Malvikbladet. 

arkiv

NAMSOS: Det begynner å bli lenge siden han ga ut sitt første nummer av Gymnasposten som 11-åring i Namsos. Etter fire år så et nytt tidsskrift dagens lys: «Fuglen - tidsskrift for kunst og fred».

- Men nå blir du ordentlig redaktør?

- Ja, og det har vært en prosess fra jeg ble spurt om jeg kunne være interessert i å søke jobben før jul, Prosessen har gjort meg mer og mer overbevist om at dette er det beste valget for meg nå, dette har jeg veldig lyst til, sier han.

- Hvorfor?

- Jeg har muligheten til å prøve noe helt nytt. Samtidig har jeg erkjent at det er mediebransjen jeg har mest lyst til å jobbe med. I redaktørstolen har jeg muligheten til å påvirke et helt produkt, og det er veldig fristende, sier han.

I tillegg peker han på mer ansvar, og muligheten til å lære nye ting.

- Dessuten har jeg mulighet til å lære bort noe av det jeg har lært gjennom et langt liv som journalist, sier Myhr.

Les hele saken i fredagens papirutgave.