Ny lederduo i Ap

Nord-Trøndelag Arbeiderparti får en ny lederduo etter årsmøtet i Namsos 24. mars. Valgkomiteen går inn for Levanger-ordfører Robert Svarva som ny leder, med May Britt Lagesen, varaordfører i Steinkjer som ny nestleder.

NY AP-LEDER: Robert Svarva, ordfører i Levanger, er foreslått som ny leder i Nord-Trøndelag Arbeiderparti. 

arkiv

NAMSOS: I dag ledes partiet av stortingsrepresentant Gerd Janne Kristoffersen, med fylkesråd Terje Sørvik som nestleder. Mens Kristoffersen går ut av fylkesstyret, er Sørvik foreslått som nytt styremedlem.

Valgkomiteen har følgende innstilling:

Leder Robert Svarva, Levanger, nestleder May Britt Lagesen, Steinkjer, leder kvinnenettverket Heidi Henriksen, Steinkjer, leder studieutvalget Bjørn Engen, Namdalseid, styremedlemmer Marit Haukø, Namsos, Stian Brekkvassmo, Namsskogan, Joar Håve, Stjørdal, Terje Sørvik, Vikna, Ingunn Lysø, Nærøy, varamedlemmer Trine Hallem, Verdal, Eivind Brøndbo, Snåsa, Hanne Hestø Ness, AUF.

Internasjonalt utvalg, leder Kristine Svendsen, Steinkjer, Asbjørn Hagerup, Overhalla, Inger Sofie Stendal Ness, Inderøy, Sofie Løvdal, AUF, Kjell Woll Sigurdsen, Verdal, varamedlemmer Ole J. Sørensen, Steinkjer, Emma Svarva Giskås, AUF.

Kontrollkomite, leder Roger Lundin, Nærøy, Elin Aune, Levanger, John G. Sørnes, Stjørdal.