Rusleklubb med Stones-aften

Lørdag inviterer Laviken rock- & rusleclub og Namdal musikerlag til Stones-aften på Rollaug bistro og bar i Namsos.

KJENT SYMBOL: Øyvind Hansen (til venstre) i Namdal musikerlag og Steinar Olafsen i Laviken rock- og rusleclub lover liv i bakgården på Rollaug. 

50 år: Mick Jagger og Rolling Stones feirer i år 50 år som artister. 

arkiv

NAMSOS: Siden 1999 har Laviken rock- & rusleclub arrangert konserter der unge musikere i Namdalen blir invitert til å tolke kjente rockeartister på sin måte.

– Bandene spiller gratis og overskuddet av konsertene gis bort til unge, lovende, lokale artister, sier Steinar Olafsen i rusleklubben. I starten var arenaen Tinos. De siste to åra har de fått med seg Namdal musikerlag og flyttet arrangementet til Rollaug bistro og bar.

– Omtrent en gang i året holdes det temakvelder, der vi tar for oss ulike artister i rockehistorien. Det er veldig spennende å se ungdom tolke den gode, gamle musikken på sin helt spesielle måte, sier Olafsen.

Tidligere har Bob Dylan, Neil Young, Tom Waits, The Beatles og Leonard Cohen fått sin hyllest av namdalske musikere. Også temakvelder som «Women in rock», «British rock», «Skandinavisk rock» og «Døde rockehelter» har stått på programmet.

Denne gang er det Rolling Stones som skal tolkes av artister som Steve Cooling, Melis, Dan-Louis Kvalstad, Dr. Batt Band, Tone Måøy Alte og BOF.