Justisministeren lover støtte til Flatanger

Justisminister Anders Anundsen lover støtte til Flatanger som er sterkt rammet av brannen.

støtte: ? Brannen er en stor tragedie som rammer mange. Det er tradisjon at vi hjelper kommuner som opplever slik, sa justisminister Anders Anundsen da han kom til Flatanger og ble mottatt av ordfører Olav Jørgen Bjørkås. FOTO: ØYVIND RÅNES 

arkiv

FLATANGER: Justisministeren kom tirsdag ettermiddag til Flatanger sammen med blant andre fylkesmann Inge Ryan.

Justisministeren uttrykte medfølelse og sier at storsamfunnet vil stille opp.

– Dette er en stor katastrofe. Det er viktig at også vår nasjonale beredskap står til tjeneste. Mange lokalt har gjort en stor innsats. Det viser at en klarer å få til kraftsamling når det skjer store hendelser.

– Dette er en stor tragedie som rammer mange. Det er tradisjon at vi hjelper kommuner som opplever slik. Dette skal vi nok få gjort også denne gangen, uttalte Anundsen tfør han gikk i møte med representanter for kommunen og redningsetater.

Etter møtet hadde justisministeren blant annet følgende å meddele:

– Tankene går først og fremst til de som har mista mange kjære minner. Kommunen og alle som har deltatt i redningsaksjonen har gjort en veldig god innsats. Uten denne innsatsen ville skadeomfanget blitt enda mye større. dette viser hvor sårbare vi er. Det er ikke lenge siden jeg var i Lærdal. Det er godt å se at brann- og redningsetater fra flere kommuner arbeider så godt sammen, oppsummerte Anundsen.