Blant de beste Mot-informatørene i landet

Fire informatører fra Namdalen var i forrige uke samlet på Mot-Camp i Trondheim.

INFORMATØRER: Deltakerne fra Namdalen var fra venstre: Erling Laugen fra Fosnes kommune, Eskil Skarland fra Grong barne- og ungdomsskole, Cathrin Teistholmen Gulstad fra Høknes ungdomsskole, Namsos og Siri Hongseth fra Grong barne- og ungdomsskole. 

arkiv

TRONDHEIM: 15 av de beste Mot-informatørene i landet var i forrige uke samlet på Mot-Camp.

Namdalen var representert med fire deltakere: Erling Laugen fra Fosnes kommune, Eskil Skarland fra Grong barne- og ungdomsskole, Cathrin Teistholmen Gulstad fra Høknes ungdomsskole, og Siri Hongseth fra Grong barne- og ungdomsskole. De var plukket ut av Mot sentralt for å være med på samlinga.

Stort

– Det var stort å få delta. Jeg tenker at dette er en bevisstgjøring for meg selv, og det viser at det arbeidet vi legger ned blir lagt merke til. Ikke bare lokalt, men også sentralt, forteller Cathrin Teistholmen Gulstad fra Høknes barneskole, som var blant de fire deltakerne fra Namdalen.
Namsos kommune har vært en del av Mot siden 2006, men går nå inn i det siste halvåret som en del av samarbeidet.
 

– Den kunnskapen og lærdommen jeg har opparbeidet meg gjennom disse årene, er noe å ta med seg videre. Jeg har fortsatt en rolle gjennom jobben min, sier Teistholmen Gulstad.

Hensikt

Samlinga hadde som mål gi Mot-medarbeiderne mulighet til å bli bedre kjent med seg selv, samt å gi ny inspirasjon. Deltakerne deltok på lederskapsutfordringer, teamøvelser, fikk coaching og måtte svare på en rekke spørsmål om seg selv.
 

– Dette er en svært spesiell samling i Mot, siden det er informatører med noen av de med best resultat fra det forrige skoleåret som får delta. Dette var virkelig en fantastisk gjeng, og vi gleder oss til å se resultatene de kan skape i sitt lokalsamfunn gjennom enda varmere og tryggere miljø, sier leder på Mot-Campen, Rune Skanke.