Eventyrstund i NTE arena

Det blir musikalsk eventyrstund for barn når Fritt Spillerom forteller eventyret om Maia mandag formiddag. Hun vil være en prinsesse, men leter etter en prins.
arkiv

NA strømmer direkte video fra NTE Arena kl 10.30 når Namsos får besøk av tre engasjerte musikkdamer.

  Jorid Vorum (fiolin, sang) er fra Sparbu og bor på Steinkjer, er utdannet på musikkonservatoriet i Trondheim i tillegg. I 2009 startet hun sin egen bedrift, Fritt Spillerom, der hun tilbyr musikkopplæring for barn 2-6 år.

  Kari Heggås (gitar, ukulele, fiolin, song) er fra Verdal og bor på Steinkjer. Hun har studert musikk grunnfag på Levanger og i flere år hatt musikkopplæring i barnehage. I 2011 starta Kari sin egen bedrift, I dur og moll, der hun tilbyr m.a. kurs i ukulele.

  Julie Skjelbred Ulvin (piano, sang) er fra Lierne og bor på Sparbu. Hun er musikklærer på Steinkjer kommunale kulturskule og har sunget og spillt i blues-band, visegrupper og ulike band og ensembler.