Nær 13.000 solgte billetter

arkiv

VERDAL: Suksessen vil ingen ende ta for Verdal teaterlags oppsetting av D.D.E.-musikalen «Vinsjan på kaia». Teaterlaget har solgt ut alle sine 24 ordinære oppsatte, pluss fem ekstraforestillinger. Dette betyr 12.400 solgte billetter.


Les også:

Enorm interesse for «Vinsjan på kaia»

D.D.E.-musikalen «Vinsjan på kaia» er tidenes suksess for Verdal teaterlag. Billettsalget gjør til og med låtskriver Frode Viken stum – og ikke rent lite stolt.– Vi ser at etterspørselen fortsatt er stor, og vil derfor sørge for at flest mulig får mulighet til å oppleve denne suksessen, sier Frode Haugmark.

Les også:

– Vi er rett og slett overveldet

– Tekstene har fått en ny dimensjon, forteller gutta i D.D.E etter Verdal Teaterlags oppsetning av «Vinsjan på kaia»Teaterlaget har derfor bestemt seg for å sette opp en ekstra ekstraforestilling, med spilledag søndag 15. februar. Med denne vil nærmere 13.000 ha sett «Vinsjan på kaia» før teppefall.