Videre fra UKM i Lierne og Røyrvik

Siste bolk med UKM-deltakere fra Namdalen er klare for fylkesmønstringa på Verdal 17.-19. april.

TIL VERDAL: Crazyness (Veronica Ditløv Hanssen, Oda Strøm Høston, Julianne Solberg og Lise C. Winter). 

arkiv

RØYRVIK/LIERNE: Følgende er videre fra UKM i Røyrvik og Lierne.


Scene: Crazyness (Julianne Solberg, Lise Charlotte Winter, Oda Strøm Høston og Veronica Ditløv Hanssen) med «Samsara 2015»). Eli Charlotte Westgaard og Fredrik Fjeseth med «Countryside». Martinsen-brødrene (Are, Iver og Sigve Martinsen) med «Highway-rock». Joanna Skogmo, Moa Granheim og Ragnel Aspnes med «Firestone». Rockeverksted (Are Martinsen, Caspar Hartmann, Iver Martinsen, Magnus Freland, Moa Granheim, Oscar Hartmann og Sigve Martinsen) med «Skoterled». The Bellybuttons (Albert Haukø Devik, Laila Rustad, Marcus Strøm Høston, Oda Strøm Høston, Trond Melaku Reitan og Veronica Ditløv Hanssen) med «Use Somebody». Trond Reitan med «Boombastic». Laila Rustad og Veronica Ditløv Hanssen med «The Heart Wants What It Wants».
 

Kunst: Anne Lise Finvold («Fossen»), Emma Sofie Rustad («Broen»), Hilde Bruvoll Bach («Alein»), Jenna Lebano («Leopard»), Joanna Skogmo («Red Chili»), Lise Charlotte Winter (selvlaget kniv), Maja Amdahl («Nameless») og Moa Granheim («Lion»).