Ida fra Namsos fikk mer enn biff og løk på pizzaen

Uhyggelig middagsopplevelse.
arkiv

TRONDHEIM: Mandag ettermiddag kjøpte Ida fra Namsos en Grandiosa med biff og løk på en Rema 1000-butikk i Trondheim.

Det hun ikke visste var at pizzaen innholdt mye mer enn bare biff og løk.

Sterk lukt

– Da jeg kom heim og fjernet pappen, la jeg merke til en svart flekk midt på pizzaen. Etter å ha studert den nærmere, så det ut som løssnus. Det luktet også sterkt snus av klumpen som lå der, sier namsosjenta som umiddelbart sendte inn klage til Orkla Foods Norge.

– Hva tenkte du da du skjønte hva som var på pizzaen?

– Jeg tenkte jo hva i alle dager dette var. Jeg så litt på det og tok på det, og kjente det lukta snus av fingrene etterpå, sier hun til NA.

  • LES SVARET FRA ORKLA:

    – En svikt i rutinene

    Orkla Foods beklager at Ida fra Namsos fikk en ubehagelig opplevelse da hun åpnet pakken med Grandiosa, men de avviser at det var snus namsosjenta fant.

Namsosjenta tviler på at det blir «grandis» til middag igjen med det første.

– Jeg fikk jo en ny fra Rema 1000 når vi leverte den inn, men det blir nok en stund til neste gang jeg kjøper frossenpizza. Og da kommer jeg til å sjekke pizzaen litt ekstra nøye, sier hun.

- Det er ikke snus

Kommunikasjonssjef hos Orkla Foods, Bjørn Brennskag, avviser at det dreier seg om snus på pizzaen:

– Når vi steker kjøtt og varmebehandler det kan det oppstå at noe av kjøttet blir forkullet, slik det også kan bli hvis du steker på en vanlig stekepanne. Her er det en svikt i rutinene som har gjort at dette har havnet på pizzaen, og det skal selvfølgelig ikke skje. Vi har gitt Ida tilbakemelding på Facebook om at vi ønsker at hun tar kontakt med oss på telefon slik at vi får snakket med henne direkte, forteller Brennskag.

Relaterte saker: