Slutter i «Nytt på nytt»

Etter 442 episoder gir Knut Nærum seg i det populære NRK-programmet.

SLUTTER: Knut Nærum slutter i «Nytt på nytt».Foto: NTB scanpix 

arkiv

OSLO: Det er NRK selv som melder at Nærum forlater «Nytt på nytt». Etter 16 år og 442 episoder har Knut Nærum bestemt seg for å forlate NRKs gullrekke. Komiker Johan Golden tar over.

Sesongens siste episode, neste fredag, blir Nærums siste.

– Det er fin gjeng og en flott redaksjon. Jeg har gjort dette så lenge at det blir trist å slutte, enten jeg vil det eller ikke. Men det skal jeg takle. Jeg har kommet frem til at det er flere fordeler enn ulemper ved å slutte, sier komikeren til statskanalen.

Nå skal Nærum bruke tida på egne prosjekter.

– Jeg har tenkt til å skrive bøker, tegneserier og teater. Det er jeg allerede godt i gang med.