Vilt kjør og stor stas

Du vet hva du får når Terje Tysland går på scenen. Han og bandet sviktet ikke da de turnéstartet i Namsos lørdag kveld.

BRA STEMNING: Det er plass til flere i NTE Arena, men stemninga var upåklagelig for de rundt 250 feststemte som møtte opp til Terje Tysland-konsert lørdag kveld.  

NAMDALSK STØTTE: Med blant andre Terje Grande fra Overhalla (piano og orgel) og gitarist Daniel Viken fra Namsos i ryggen, leverte Terje Tysland en fin turnéstart i heimbyen.  

SVINGTE SEG: Linda Mari (til venstre) og Ellinor Marit Jåma kastet seg ut i dansen til tonene fra Terje Tysland & Co. 

arkiv

NAMSOS: Med en god blanding av gamle og nye låter ga Tysland og bandet de rundt 250 frammøtte i NTE Arena valuta for pengene.

Nærmere 30 låter sto på settlista, og det ble etter hvert fullt på dansegulvet foran scenen.

Stemmen i behold

64-åringen har fortsatt snakketøyet og stemmen i behold, og står som vanlig like bredbeint og trygg mens han trakterer både elektriske og akustiske gitarer samt trekkspillet - som han selv omtaler som «djevelens verk».

- Det sier i hvert fall kjærringa, forteller han og ler.

Ballader og bånn gass

Humøret smitter over på folket i salen, som både lytter andektig under ballader som «Kjærlighetsvisa» og «Storm over åsen», mens de kaster seg ut i hemningsløs dans når Tysland & Co. drar i gang «Send mæ en øl» og «Ka fan e du så gla' fer».

Publikum, de fleste i alderen 50 pluss, så ut til å kose seg denne lørdagskvelden i lag med en av landets største festskapere.

Lykke til videre på turneen, Terje!

PS! Namsosbandet Willys Wonderland varmet opp publikum på en skikkelig måte før Tysland inntok scenen.