Nominert til årets student

Daniel Håpnes fra Namsos er nominert til prisen Årets økonomistudent.

NOMINERT: Daniel Håpnes (i midten) har vært leder for linjeforeninga Liquids i flere år. Her sammen med medstudenter i styret, Camilla Lundseng (fra venstre) Gabriel Borrego, Faiza Butt og Julie Oksås. FOTO: Thomas Jergel 

arkiv

NAMSOS: Daniel Håpnes er tredjeårsstudent ved økonomi og administrasjon på Høgskolen i Nord-Trøndelag.

– 23-åringen fra Namsos har satt spor etter seg fra første dag som student på Hint. Han har blant annet vært leder for økonomistudentenes linjeforening Liquids, som har utviklet seg sterkt under hans ledelse de siste to årene. Håpnes har også hatt overordnet ansvar for både Karrieredagen 2014 og Næringslivsdagen, og ellers utmerket seg i flere andre sammenhenger, skriver Hint.

Han innsats og engasjement blir høyt verdsatt, noe som kommer klart til syne gjennom nominasjonen til prisen Årets student.

– Da jeg fikk beskjeden om at jeg var finalist til prisen, følte jeg en ekstrem glede i meg. Det at noen verdsetter den jobben jeg har lagt ned de tre siste årene på Hint i Steinkjer er meget hyggelig, sier Håpnes.

Det er E24 sammen med Nova og Universum som kårer Årets student i tre kategorier: IT, teknologi og økonomi.

Juryen kårer vinneren på bakgrunn av akademiske resultater, en evnetest, nomineringstekster og referanser, og erfaring.