Kutter styret fra fem til tre

Styret i Rock City reduseres fra fem til tre medlemmer og Gunnar Robert Sellæg fortsetter som styreleder. Det er eier, Namsos kommunes, forslag til mandagens generalforsamling i selskapet.

FORTSETTER: Gunnar Sellæg fortsetter som styreleder i Rock City. 

arkiv

NAMSOS: Det er Namsos formannskap som er generalforsamling I Rock City AS og politikerne har hatt to forberedende møter før generalforsamlinga. Ordfører Morten Stene er fornøyd med konklusjonene som er trukket.

Reduserer med to medlemmer

– For det første har vi full tillit til det sittende styret. Samtidig finner vi det riktig å foreslå en reduksjon i antallet styremedlemmer fra fem til tre, i tråd med at det er mindre aktivitet i selskapet enn tidligere, sier Stene.

Les også:

Den nye Rock City-sjefens planer

– Vi må samarbeide

Nytilsatt Rock City-sjef Bård Jørgen Iversen er opptatt av å utvikle et godt samarbeid med musikkbransjen. Han forventer en rask reaksjon fra Kulturdepartementet på kommunestyrets vedtak om fortsatt drift av Rock City.

Det er avklart at styreleder Gunnar Robert Sellæg fortsetter. Det samme gjør Thomas Geving. Som nytt styremedlem håper ordføreren på en representant fra fylkeskommunen.

– Vi har rettet en forespørsel til administrasjonssjef Inge Fornes om han kan komme med en kandidat til styret hentet fra fylkeskommunens administrasjon. I den sammenheng er Ragnhild Kvalø en god kandidat. Hun har vært med i gruppa som i vinter og i vår jobbet fram svaret til Kulturdepartementet og hun kjenner Rock Citys utfordringer godt, sier ordfører Stene.

Om fylkeskommunen stiller med en representant i styret, betyr det at Randi Dille må vike plass.

Møter kulturkomiteen

Fredag møter ordføreren i spissen for en delegasjon fra Namsos kommune medlemmer av Stortingets kulturkomité. Kommunen har bedt om et møte for å presentere og utdype svaret på Stortingets «bestilling» med hensyn til Rock Citys framtid.

Les også:

Full enighet om Rock City

Et enstemmig kommunestyre i Namsos vedtok torsdag kveld å jobbe for videre drift i Rock City.

– Vi møter komitéleder Harberg og representanter fra samtlige partier i kulturkomiteen. Nå ser vi fram til å framføre vårt budskap om videreføring av Rock City slik at vi sikrer fortsatt statlig bidrag når statsbudsjettet skal behandles til høsten, sier Morten Stene som får følge av Åste Marie Lande Listau (KrF), Høyres Tom C. Prytz og rådmann Gunnar Lien på turen til Løvebakken.