Konferanse for teknologi for inkludering på Norveg

– Rørvik har ei høy stjerne

Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas skrøt uhemmet av utviklinga ved selskapets avdeling i Rørvik da han deltok på velferdskonferansen Teknologi for inkludering på Norveg torsdag.

SKRYT AV SJEFEN: Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas (til venstre) skrøt uhemmet av innsatsen til de ansatte og ledelsen ved Telenors avdeling på Rørvik. Avdelingsleder Bjørn Ola Holm blir lyttet til i Telenor-systemet, kunne konsernsjefen fortelle.FOTO: BJØRN TORE NESS 

KONFERANSE: Drøyt 100 deltok på velferdskonferansen Teknologi for inkludering på Norveg. 

arkiv

RØRVIK: – Rørvik har en sentral posisjon i Telenors oppsett i Norge. Det er en posisjon som dyktige ansatte og Bjørn Ola Holm som leder, har arbeidet hardt og målrettet for å oppnå, sa Baksaas til NA etter at han hadde gitt deltakerne på konferansen et innblikk i Telenors strategier, nasjonalt og internasjonalt.

Les mer:

Signerte samarbeidsavtale

Telenor og Brønnøysundregistrene benyttet konferansen på Norveg til å signere en samarbeidsavtale som skal danne grunnlag for innovasjon og utvikling.
Omstilling og utvikling


Den avtroppende Telenor-sjefen, han fratrer 17. august, trakk spesielt fram Rørvik-avdelingas evne til omstilling og utvikling.

– Om de ansatte her hadde trodd at de i dag kunne drive på samme måten som det de gjorde for ti år siden, hadde de ikke hatt jobb. Innovasjon og utvikling, det å tenke nytt, har bidratt til å synliggjøre Rørvik som en viktig brikke i Telenors avdelingsnett, sa Jon Fredrik Baksaas.

I tillegg til å skryte av avdelingsleder Bjørn Ola Holm, roste han også den lokale entusiasmen.

– Jeg har fulgt med på utviklinga på Rørvik og er begeistret over evnen og viljen til å skape og videreutvikle tjenesten. Bjørn Ola Holms tanker og synspunkt blir lagt godt merke til ved Telenors hovedkontor på Fornebu. De ansatte på Rørvik har hele tida taklet endringer. Her møter man en kultur som er opptatt av omstilling, sa konsernsjefen.


– Samarbeid i system


I sitt innlegg på konferansen kom Jon Fredrik Baksaas med si «oppskrift» på en god og positiv bedriftskultur,

– Du må være nysgjerrig. Du må søke samarbeid. Og du må sette samarbeidet i system for å oppnå løsninger. Når man har folk som vil noe med de rette holdningene, er grunnlaget lagt for å utvikle en god bedriftskultur, sa Telenor-sjefen.

Velferdskonferansen Teknologi for utvikling er et samarbeid mellom Telenor og Brønnøysundregistrene og direktør Lars Peder Brekk i Brønnøysundregistrene konsentrerte sitt innlegg om de mulighetene som den digitale tjenesten Altinn gir for både private brukere, næringslivet og offentlige instanser.


Alle på Altinn


– Altinn er allerede en suksessfaktor for Brønnøysundregistrene. Nå får for eksempel 63 prosent av alle nyfødte sitt navn registrert i Altinn, sa Lars Peder Brekk.

Brekk traff fram flere områder hvor Altinn vil gjøre sitt inntog i tida som kommer.

– Det jobbes beinhardt for å tilpasse løsninger til utvikling av nye plattformer. Jeg skal ikke si så mye om den pågående kommunereformen, men jeg har stor tro på digital kommunesammenslåing, sa den tidligere Sp-politikeren.

De drøyt 100 deltakerne på konferansen fikk gjennom flere innledninger innblikk i en verden med fokus på muligheter, utvikling og løsninger.

– Det er bare fantasien som setter begrensninger, var det en av deltakerne som sa.