– Har lært å stupe

40 barn og unge har valgt å tilbringe starten på årets sommerferie på vannaktivitetsleir i Oasen. Der har Lars Fredrik Fjellet lært seg noe helt nytt.

Koser seg på leir: Vannpolo må også spilles når det er vannaktivitetsleir. Fra venstre: Haldis Fjell, William Fonn, Andreas Nesser Slåttholm, Lars Fredrik Fjellet, Tage Søberg og Julian Selnes Laugen gir alt i vannpolokampen. Foto: Bjørn Tore Ness 

SVØMMER: Emilie Waagan Ottesen og Haldis Fjell (foran) lærer seg å svømme med plate under leiren. 

LIVREDNING: Her drar Lucas Witzøe inn Severin Romstad under livredningskurset som de påmeldte får være med på. 

arkiv

NAMSOS: – Dette er en veldig fin start på sommerferien, spesielt når det er så dårlig vær ute, sier Lars Fredrik Fjellet før han stuper i bassenget.

Blir tryggere i vannet

For sammen med 40 andre har Lars valgt å starte sommerferien i Oasen på vannaktivitetsleir. Der er står livredning, hamsterhjul, vannpolo og flere andre aktiviteter på programmet. Flere av dem som er med på leiren har blitt tryggere i vannet.

– Vi ser at flere tør og gjøre ting de ikke har turt før og det er kjempebra, sier leder Harriet Engesvik.

Lars Fredrik Fjellet er en av dem som har lært seg noe nytt under leiren.

– Jeg har lært meg å stupe. Før var jeg litt redd for å gjøre det, men nå er det bare morsomt, sier han.

Strek i regninga

Leder Harriet Engesvik er ikke helt fornøyd med antall påmeldte, men der tar lederen selvkritikk.

– Vi hadde et håp om å fylle opp og få 60 påmeldte, men der tar vi selvkritikk. Det er dumt av oss å arrangere dette i samme uke som Hoa og Sol-leir. Vi bommet litt med datoene der, så det ble en liten strek i regninga. Vi var også litt sent ute med invitasjoner, sier Engesvik.

Samtidig sier hun at det er ikke sikkert at så mange ville ha deltatt på flere leirer heller.

– De som vil være her, er med her. Så får de som ikke fikk til å være med denne gangen bli med når vi i år skal arrangere høstleir, avslutter Engesvik.