Støvelløs på campingen

Trine Harbak (23) mistet støvlene etter første natt, og Kirsti Lein (49) har aldri kjørt med campingvogn før. Likevel kjører de full på pakke på campingen.

LIKE BLID: Trine Harbak (til venstre) fant ikke igjen støvlene etter den første natta på campingen. Det ble ikke dårlig stemning av den grunn. Harbak, bosatt på Otterøya, deltar i Sjetnerevyen med Kirsti Lein fra Flatanger, som nå bor i Trondheim.FOTO: BJØRN TORE NESS 

arkiv

HØYLANDET: – Vi skulle egentlig bo i telt, men jeg hadde hele tida et håp om at det ordnet seg, og det gjorde det, smiler Trine Harbak.

Fra campingvogna stikker hodene til Harbak og Kirsti Lein ut. Nettopp våkna etter god stemning på campen utover de sene nattetimer.

– Sola var vel på veg opp da vi la oss, forteller Lein.

Bare barføtt

Inne i vogna freses baconskiver og egg i panna. Tydelig at det trengs en skikkelig frokost etter festen.

– Det blir fort cowboyfrokost når vi bor i campingvogn. På revyfestival skal det være sånn, smiler Lein.

I det våte gresset står Harbak i barføttene. Hålloinsola som gikk opp da gjengen i Sjetnerevyen la seg, er byttet ut med regnbyger.

– Noen stjal støvlene mine etter bare en natt på campen, sier 23-åringen.

Harbak, som er fra Trondheim, har nettopp flytta til Otterøya. Hun er med på NM i Revy for første gang sammen med Lein fra Flatanger, som har vært med noen ganger før.

– Det er jo ganske «toillåt» her. Voksne folk som leker seg, forteller Lein.

– Jeg synes det utrolig artig at så mange mennesker bare går rundt og er i godt humør. På campingen er det mange som tar kontakt, og det er generelt en veldig trivelig festival, legger nykommer Harbak til.

Entrer scenen lørdag

I dag skal alt avgjøres, men først skal Harbak og Lein på scenen i dagforestillinga.

– Det er noe spesielt med å stå på scenen under NM i Revy. Publikummet er alltid bra under forestillingene, og det bra med trøkk, forteller Lein.

– Under den første forestillinga på torsdag så tenkte jeg bare på at jeg skal stå på den scenen. Det er nok noen hakk større å være med her enn heime, legger Harbak til.

Etter at Revyfestivalen er over, kommer Lein til å fortsette i Sjetnerevyen. For den nye namdalingen, har Harbak store planer om å engasjere seg i lokalrevyen på Otterøya.

– Revy er jo kjempeartig, og jeg håper å kunne bidra med noe i revygruppa på Otterøya, hvis jeg får være med da, smiler 23-åringen.