– Det føles som om hele verden er her

Johannes Børstad er av den yngre garde som har satt sitt preg på Revyfestivalen. I år debuterte han som konferansier under ungdomsforestillinga.

PÅ SCENEN: Johannes Børstad fra Høylandet debuterte som konferansier under ungdomsforestillinga.FOTO: BJØRN TORE NESS 

arkiv

HØYLANDET: Hållingen Johannes Børstad har hatt lite tid til å slappe av under årets revyfestival. Han har vært konferansier, spilt i Høylandet storband, hjulpet til på dugnad og i dag skal han selv stå på scenen med visa «Ein ekte idrettshelt».

– Dette blir vel første gang jeg føler jeg har et budskap med det jeg framfører, forteller Børstad.

– Hva handler visa om?

– Den handler om at idretten i dag styres av makt og penger. Jeg prøver å sette ting i perspektiv, og når alt kommer til stykket, så er idrett tross alt underholdning for folk, sier han.

Men tidligere i uka debuterte hållingen som konferansier. Og det var nettopp på ungdomsforestillinga Børstad debuterte selv på revyscenen.

– Det var jo på en måte min start. Ungdomsforestillinga er en veldig fin arena for ungdom å få prøvd seg. Nivået var i år veldig bra, og det er litt artig å se at ungdommene tenker humor på en litt annen måte enn de voksne, forteller Børstad.


– Men du har nok å holde på med under Revyfestivalen, virker det som?

– Det er en del å ha kontroll på, ja. Men det er bare artig, sier Børstad.

– Det er alltid deilig å komme heim til Høylandet når det er revyfestival. Under revyuka føles det ut som hele verden er på Høylandet. Det er masse folk og fantastisk stemning, legger hållingen til.

"Nivået var veldig bra i år, og det er litt artig å se at ungdommene tenker humor på en litt annen måte enn de voksne.

Johannes børstad

Konferansier og revyartist