Fem lag slått ut - ett videre

Gutter 15 2 holder liv i Dana Cup-eventyret til Namsos fotball.

SLÅTT UT: Erik Meidal og Namsos gutter 15 er ute av Dana Cup - det er imidlertid ikke NILs gutter 15 2. FOTO: Martin Hågensen 

arkiv

NAMSOS: Etter at de øvrige fem lagene tidligere i dag ble slått ut av cupen, gikk gutter 15 2 seirende ut av 32-delsfinalen i b-sluttspillet etter en dramatisk straffesparkkonkurranse mot det danske laget Højene.

Etter ordinær spilletid var resultatet 0-0.

Dermed måtte avgjørelsen komme på straffesparkkonkurranse.

Etter en tett og jevn straffesparkkonkurranse, ble Dennis Heia den store helten for Namsos, da han satte ballen sikkert i krysset da han tok den siste og avgjørende straffen - til vill jubel fra over 100 namsosinger på sidelinja.

Namsos gutter 15 2 spiller 16-delsfinale i morgen kveld.

Da møter namsosingene Sandnes-laget Riska.