Fin frøken leverte i rockebyen

Været kunne ikke vært bedre da Namsosmartnan ble rundet av med festmusikk fra Gabrielle og Staut.
arkiv

NAMSOS: Årets Namsosmartna ble lørdag kveld tradisjonelt avsluttet med martnasfest. Og i år var det bergenseren Gabrielle og gutta fra Valdres i bandet Staut som underholdt fra Sjøsiden ved Rock City.

Og for en fest det ble. Gabrielle var i skikkelig martnasstemning da hun entret scenen. Til og med barske trøndere med rock i blodet måtte klappe i takt da bergenseren spilte hiter som «Fem fine frøkner» og «Ring meg». Det så ut som folk koste seg i godværet.

– Martnasfest er tradisjon. Det er bestandig koselig. Stemninga er god, vi treffer kjentfolk og så er det mye bra musikk, sier Fredrik Arstad og Ingvild Fikseaunet, mens de nyter den varme kvelden sammen med Tore Skei, Veronica Finborud Kristiansen og Stian Kristiansen.

De synes det er sprekt at martnan hyret inn Gabrielle og Staut som festmusikk.

– Vi føler oss litt snytt, for vi ville ha trønderrock. Men artig læll, fleiper Veronica fra Oslo.

På nabobordet har Espen Moe, Elin Moe, Guro Strand, Veronica Vikan og Marte Strand Formo benket seg.

– Espen fyller 30 år søndag. Derfor arrangerte vi et overraskelsesparty for ham – heime i hagen til mamma og pappa. Han fortjener det virkelig, for han er verdens beste bror. Nå skal vi kose oss på martnasfest, sier Elin Moe og gir storebroren en klem.

Rundt 1.400 var på årets martnasfest og fikk oppleve ei staut avslutning med bandet Staut.


Martnasfesten

Se bildene!


Related content 

Relaterte saker: