DEBUTANTEN

NAVN: Frode Haugland, ALDER: 27, YRKE: Industrimekaniker, Plassering: 18. plass på Senterpartiets liste og kommunens yngste listekandidat

Navn: Frode Holand alder: 27 yrke: Industrimekaniker plassering: 18.plass på Senterpartiets liste og kommunens yngste listekandidat 

arkiv

Hvorfor står du på valglista?

– Har gjort det tidligere og gjør det igjen fordi jeg har interesse for bygda. Men denne gang har jeg dess- verre ikke muligheten til å engasjere meg like mye som tidligere fordi jeg nå jobber i Namsos og bruker meste- parten av tida mi der.


Hva var grunnen til at det ble Senterpartiet?

– Jeg synes partiet har gode saker for Lierne. Og så er det mange flinke folk på lista.


Hva vil du jobbe for politisk?

– I år synes jeg det er viktig å få på plass de snøskuter- løypene som er på trappene. Jeg begynner å bli for gammel til bare å kjøre rundt.

Gode løyper vil gjøre det lettere for småbarnsfamilier og eldre folk å komme seg ut i naturen. Det er tross alt lettere enn pulk,


Gjør du noe spesielt for å bli valgt?

– Jeg prøver ikke å unngå å bli valgt, men gjør ikke noe for å bli det. Har hatt for lite tid til å engasjere meg til å bli valgt.


Hva ville du gjort om du fikk være ordfører for en dag?

– Da ville jeg fått på plass de snøskuterløypene. Når jeg bestemmer meg for å gjøre noe, har jeg en tendens til å få det gjort med en gang.


Hva er det beste med å bo i Lierne?

– At det ikke er så mye folk for da er naturen lett til- gjengelig.


Hobbyer?

– Jeg er glad i friluftsliv, og jeg bruker mye tid på jakt når den tida kommer. Men i det siste har det blitt mest jobb.


Hvor går reisen?

– Jeg har veldig lyst til å reise til Alaska. På tv kan man se at det er mye fin og urørt natur der. Det hadde vært fint å få oppleve den.