Navn på polsk statsborger frigitt etter dødsulykke på Høylandet

Ansatt i norsk firma mistet livet i en semitrailer-velt på fylkesvei 17.
arkiv

Namsos: Det var 28 år gamle Dawid Piotr Bladowski som mistet livet da en semitrailer veltet på fylkesvei 17, like nord for Høylandet 17. august, skriver Adresseavisen

I semitraileren satt det også en kvinne i 20-årene. Hun fikk kun lettere fysiske skader i hendelsen, og kom seg ut ved egen hjelp. Hun ble fraktet videre til Namsos sykehus med ambulanse.

 • Polsk sjåfør døde momentant under utforkjøring på Høylandet

  Trafikkdrept nr. 3

  Polakken som ble drept i ei utforkjøring med semitrailer på Høylandet mandag kveld, var den tredje trafikkdrepte i Namdalen siden 11. juli.

   

- Vi har gjennomført avhør av passasjer, men det har ikke ført til noe nytt med tanke på årsaken, sier etterforskningsleder Gunn Astrid Øfsti for region nord i Nord-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

 • Høylandet-ordføreren krever tiltak

  – Vegen må utbedres

  Høylandet-ordfører Hege Nordheim-Viken synes det er tragisk at det har skjedd ei dødsulykke på hovedvegen gjennom kommunen. Hun tar til orde for at det må iverksettes tiltak på både lang og kort sikt.

   

Semitraileren var på vei sørover etter å ha hentet laks.

- Den har krysset motgående kjørefelt og kjørt ut i grøfta på motsatt side. Det var skrense- og bremsespor på stedet, sier Øfsti.

Det har tatt tid å få varslet alle pårørende siden de befinner seg i Polen. Politiet fikk bistand gjennom Kripos skriver Adresseavisen.