Nytt styre på plass i NA

Denne uka overtok Trønder-Avisa eierskapet til NA, og Arve Løberg tok over som styreleder i bedriften

PÅ PLASS: Arve Løberg (til venstre) er ny styreleder i NA og ser fram til et tett samarbeid med sjefredaktør Kim Riseth. FOTO: BJØRN TORE NESS 

arkiv

Namsos:– For meg har det viktig å få inn namdalinger i det nye styret, og jeg er glad for å ha fått med meg folk som oppriktig interesserer seg for Namdalen og Namdalsavisa, sier styreleder Arve Løberg.


Mulig samarbeid


– Hva blir styrets viktigste oppgaver framover?

– Styret i et mediehus skal i utgangspunktet ta seg av spørsmål omkring økonomi, sørge for at betingelsen er til stede for en sunn og god drift, og gjøre strategiske valg og prioriteringer. Det redaksjonelle er redaktørens ansvar, understreker Løberg.

– Ser du for deg redaksjonelt samarbeid mellom NA og T-A i framtida?

– Trønder-Avisa har kjøpt aksjene i en bedrift, slik at i utgangspunktet er de to avisene konkurrenter når det gjelder innhold. Likevel er det er helt sikkert områder det kan være naturlig å samarbeide på, sier han.


– Papir ikke utdatert


– Det snakkes om et digitalt taktskifte, fra papir til nett?

– NA har en sterk og viktig posisjon blant namdalingene og papiravisa er fortsatt er svært viktig for mange, slik at selv om utviklinga går digitalt vil det gå lang tid ennå før papiraviser blir utdatert, sier styreleder Løberg.


Det nye styret i Namdalsavisa:


Styreleder Arve Løberg-Steinkjer. Styremedlemmer: Kirsti Sandnes Fjær-Nærøy, Alexander Kjølstad-Høylandet/Steinkjer, Frank Jensen-Overhalla og Monica Sellæg Grindberg-Namsos. Fra de ansatte: Bjørn Tore Ness og Lars Petter Danielsen. Vara til styret: Elin Sofie Lorvik-Steinkjer, Bjørnar Tromsdal-Inderøy og Ronny Aardal-Nærøy.