Rar plassering av nyskolen

Nærøy SV er kritisk til at de andre partiene i kommunen tilsynelatende allerede har bestemt hvor nyskolen på Kolvereid skal bygges.

VENTER PÅ SKOLEUTREDNING: Fra venstre: Runbjørg Bremseth, Silje Anita Kjihl og Frode Setran. 

arkiv

KOLVEREID: – Jeg synes dette er veldig rart. Det kan se ut som alle politiske partier utenom SV vet hva utredninga om skoleplassering vil konkludere med før den er ferdig, sier Runbjørg Bremseth Hansen og Frode Setran i Nærøy SV.

Hansen mener det er et demokratisk problem hvis politikerne har bestemt seg for å legge nyskolen ved ungdomsskolen før elever, foreldre og lærere har fått uttale seg.

– Det er ingen som tenker på det fantastiske flotte området der barneskolen lå før brannen. Lærerne vil dit, og jeg tror det er mulig å få til en veldig bra skole der, sier Hansen som ikke tror samlokalisering av skolene vil gi noen gevinst.