Spesialtilbud på humorshow

Trioen Kveli, Rånes og Bremseth er klar med et best of show, eller «Dette har skjedd – så langt ...».

BEST OF SHOW: Noe er tydelig på gang, men akkurat hva er vi ikke helt sikre på. Kanskje får du svaret når trioen Kveli Rånes og Bremseth går på scenen i NTE Arena 23. oktober. 

arkiv

NAMSOS: 30.000 publikummere har sett de to første forestillingene «Det du ikke visste om trønderrocken» og «Bygd for fart», og høstens show – «Dette har skjedd – så langt ...», blir dermed en lattervekkende oppkjøring til den nye forestillinga «Hipp hipp hipp» som har premiere i Namsos kulturhus i januar.Det blir et gjensyn med blant andre Lisbeth Fiskelykken, ekskjæresten til Leif Ove Brein (mislykket trønderrocker), deres sønn Stein Brein, bingoroper Elling Mellingsmo, allsångskungen Bosse Svensson og brødrene Lein.

– Hvorfor en slik best of-variant?

– Mest for at vi selv skal klare å holde tråden i galskapen. Vi anbefaler derfor publikum å ha med notatblokk og nykvesset gråblyant, slik at de kan henge med undervegs og forberede seg til den nye forestillinga, ler de.

De startet høstturneen i Malm 23. september. Nå står Namsos for tur 23. oktober og Trondheim i november.

– Vi har allerede fylt Kimen i Stjørdal, og det blir fire fulle hus i Olavshallen i Trondheim. Vi er ubeskjedne nok til å håpe på godt besøk i NTE Arena også. Vi gleder oss skikkelig til å komme i gang igjen, sier trioen.