– Artig å slå de store gutta

Rørvik Fiskemat gjorde seg bemerket under NM i sjømat fredag. Med gull i tre av fire kategorier var det en fornøyd gjeng som kunne slippe jubelen løs.

Storeslem: Svein Kåre Rise (logistikksjef), Øivind Pettersen (daglig leder) og Sunniva Nicolaisen (økonomisjef) fra Rørvik Fiskemat slapp jubelen løs under NM i sjømat. Foto: Rørvik Fiskemat 

arkiv

OSLO: Rørvik Fiskemat deltok i fire kategorier og endte opp med fem medaljer. Hvordan er det mulig?

– Vi fikk gull i tre av kategoriene, og sølv i to. I en kategori stakk vi både av med gull og sølv, sier Sunniva Nicolaisen, økonomiansvarlig hos fiskematprodusenten.

Fasiten etter endt konkurranse var gull i fiskekaker, gull i fiskekarbonader (steinbitburger), gull i fiskeboller (storball med løk), sølv i fiskeboller (suppeboller) og sølv i fiskepudding.

– Dette var nesten litt i overkant. Jeg er både stolt og ydmyk over det denne gjengen har fått til. Det er jo artig å slå de store gutta i en slik setting, sier daglig leder i Rørvik Fiskemat, Øivind Pettersen.

– Det at vi får råvarer fra eget bruk tror jeg har mye å si. Det er veldig mange som har stått på for at vi er der vi er i dag, legger Pettersen til.

Etter konkurransen var det tid for feiring, og Pettersen sier at konkurransedeltakelsen ga mersmak.

– Vi ble visst lagt merke til, noe som er utrolig artig, sier han mens det i bakgrunnen høres at stemninga er på topp etter medaljesankinga.