Ut på vegen med nytt humorshow

Humortrioen Kveli, Rånes og Bremseth er igjen klar for å reise rundt for å lokke fram smilene til publikum.

UT PÅ TUR: Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth legger ut på turne med det nye showet «Hipp hipp hipp». Foto: Espen Storhaug.  Foto: Espen Storhaug

arkiv

NAMSOS: Med forestillinga «Hipp hipp hipp» tar trioen publikum med videre inn i universet som så mange har blitt kjent med fra tidligere forestillinger. Deriblant «Det du ikke visste om trønderrocken» og «Bygd for fart».


Populære show


Rundt 40.000 tilskuere stiftet nærmere bekjentskap med både den mislykka trønderrockeren Leif Ove Brein, hans sønn Stein Brein og deres familie og venner.

På internett har Stein Brein den siste tiden vist fram klipp fra sin USA-turne, og over 300.000 personer har sett klippene. Nå skal de nok en gang kaste seg i bilen og kjøre rundt til kulturhus og konsertsaler rundt om i hele Trøndelag.


Svar på spørsmål


I den nye forestillinga vil du få svar på flere av spørsmålene som har ligget åpne etter forrige show. Blant annet: – Hva har Stein Brein brukt sin enorme formue på?

– Klarer Tore Strømøy å gjenforene Stein med sin bortkomne far, Leif Ove Brein?

– Hvordan er naboforholdene mellom Lein- og Breingrenda nå?

– Hva har Lisbeth Fiskelykken fått i gave etter at sønnen ble Stein-rik?


Suksesstrio


Bak forestillinga er Arnt Egil Rånes, som kanskje er mest kjent som sologitaristen i D.D.E. Han er musikalsk ansvarlig i forestillinga. Så har vi Harald Morten Bremseth, som sikret seg enda en norgesmestertittel under NM i revy 2015. Han er både tekstforfatter, aktør og instruktør i Lånkerevyen, og har en lang rekke av premierte nummer.

Sistemann i trioen er Sigmund Kveli. Også han har flere NM-titler i revy. «Kvelihumor» har etter hvert blitt et varemerke på en humorsjanger bestående av underfundig ordlek og underlige scenefigurer. I «Hipp hipp hipp» møter vi ham blant annet igjen som den kjente Elling Mellingsmo

Forestillinga har premiere i Kulturhuset i Namsos 29. januar 2016.