NIL tapte mot RBK2

Andrelaget til serielederen ble for sterke for NIL.

JAKTER POENG: NIL spiller borte mot Rosenborg 2 om viktige poeng i bunnstriden. 

arkiv

TRONDHEIM: Det var ingen tvil om at Namsos tok turen til Trondheim og Salmar-banen Kunstgress for å ta poeng.

Og håper var der. Til pause var stillinga 0-0 mot RBK2 – med stjerner som Tore Reginiussen og Magnus Stamnestrø på banen.

Men etter noen minutter ut i andre omgang, sente Magnus Stamnestrø av ensuser fra 18-20 meter og sendte RBK2 opp i ledelsen 1-0.

Snaue 20 minutter før slutt økte RBK2 til 2-0 ved scoring av Erik Nordengen, og på overtid satte Jakob Tromsdal spikeren i kista for heimelaget med 3-0.

– De viste en fantastisk guts og innsats, sier NIL-trener Kjetil Hoddø.

– Drar dere heim med en god følelse tross tap?

– Vi gjør jo det, for vi viser at vi kan og det er viktig å få inn i hodet på gutta. Jeg synes vi spilte god fotball, var gode med ball, hadde få balltap og var gode en mot en defensivt, sier Hoddø.

–  Hvis vi skal være veldig kritisk, er det noen unødvendige mål vi slipper inn. 1-0 og 2-0 går mye på det samme. Vi har dødball og så scorer de tre sekunder etter. Før kampen snakket vi om offensiv markering på dødball, så scorer de på vår corner, forteller NIL-treneren.

– Vi kan ikke gjøre noe annet enn å akseptere tapet og være glad for prestasjonen. De gutta vi møter i dag forbereder seg til Europa League. Vi tenker på neste bedriftskamp mot Elkjøp, avslutter Hoddø.

Det betyr at NILs tre siste kamper mot Neset (heime), Nardo 2 (borte) og NTNUI (heime) blir tre viktige kamper for å holde seg i 3.divisjon.