Namsos gutter 19 med storseier i Kleppen

Namdalens beste

Etter en svak vår- sesong er Namsos nå Namdalens beste juniorlag.

SEIER: NIL junior etter seier 4-1 i siste kamp mot Grong. Bak fra venstre: Trener Skjalg Brecke, Rasmus Bolkan, Espen Aasen Sævik, Even Sævik Tangnes, Tobias Alte, Joakim Kvello, Arne Halvorsen, Håkon Bakkebø Baadsvik og trener Roger Skjærvik. Foran fra venstre: Tobias Hasvåg, Abdiasis Mohamed, Jonas Andreassen, Andreas Bugge Sandmo og Scott Brecke. 

arkiv

Fotball, 1. div. G19


Namsos – Grong 4-1 (2-0)

Mål NIL: Espen Rosset, Jonas Andreassen, Joakim Kvello (str.) og Tobias Alte.

Mål Grong: Meriton Rrustemi


NAMSOS: Etter scoringer av Espen Rosset, Jonas Andreassen, Joakim Kvello og Tobias Alte sikret NIL andreplassen på tabellen med 16 poeng – tre poeng bak Sverresborg som vant avdelinga.


Toppoppgjør


Grong hadde sjansen til å ta igjen NIL, men leverte en svak kamp. De lå under 0-4 før de fikk et trøstemål åtte minutter før full tid.

– Dette var et toppoppgjør i namdalsk juniorfotball. Det var to gode lag på banen - og det var et veldig revansjesugent Namsos-lag som har hatt en veldig oppsving siden lagene møttes i vårsesongen, sier Namsos- trener Skjalg Brecke.

I øsregnet torsdag kveld hadde hjemmelaget god kontroll på kampen fra start til slutt.


Fra åttende til andre


NIL har hatt en sterk høstsesong, etter at de i vår endte helt nede på 8. plass på tabellen.

Da var Grong atskillig bedre og ble nummer tre, men utover høsten har det gått tyngre for hvittrøyene.

Brecke vil likevel skryte av torsdagens motstander:

– Jeg må få rose Grong-laget. De har mange gode spillere - og jeg er optimistisk for namdalsk fotball. Det gror godt. Vi har to lag fra Namdalen som kjemper i toppen av 1. divisjon. Det lover godt for seniorfotballen i distriktet. Nå handler det for klubbene å bli enige om hvordan vi foredler arvegodset, sier Brecke og legger til:

– Namsos skal være storebror i Namdalen, men det smaker alltid godt med seier i siste kamp!