Viser fram hobbyen

Lørdag åpnet Sigrid Wangsfjord Moe sin første separatutstilling på Norveg, og det ble veldig godt mottatt.

Utstilling: Sigrid Wangsfjord Moe var glad for å åpne utstillinga «Elruda» på Norveg på lørdag. 

arkiv

RØRVIK: – Norveg har ei blanding av lokale og kjente utstillere, og jeg synes det er ganske ærefullt å få lov til å være en av dem, og få vise fram produktene mine, sier Sigrid Wangsfjord Moe.

Lørdag åpnet hun utstillinga Elruda, som er ei samling av ulike kunst- og håndverksprodukter hun har laget i løpet av året.

– Jeg liker å blande forskjellige teknikker og materialer. Produktene i utstillinga er ei blanding av strikking, hekling, maling og leire sammen med søm, forklarer hun.

I tillegg til Fru Elruda, som er en skikkelse som opptrer både i tekstil og akvarell, har hun laget en del løpere som henger på utstillinga. Der står også en kjole utstilt.

– Jeg bruker nok en til to timer på dette hver dag, og jeg gjør det fordi jeg synes det er artig, sier hun og forteller at vegen videre går mot å fokusere mer på akvarell.

– Det er viktig for meg å ha dette som hobby. Hvis jeg hadde gjort det på fulltid, er det ikke sikkert det hadde vært så morsomt som jeg synes det er nå.

Wangsfjord Moe forteller at hun fikk veldig god respons på utstillinga da den åpnet lørdag.

– Det var stappfullt på åpninga, så det var veldig moro. Dette er min første separatutstilling, og jeg synes det er veldig artig å få sjansen til å vise det fram, sier hun.

De som ønsker det, kan reservere produktene som er utstilt på Norveg.

– Det er nok en del julegavetips her.