Feiret betongpris med bløtkake

Overhalla Betongbygg feiret søt suksess med kake.

FEIRET: Jo Gaute Mathisen (prosjektleder), Kjell Bjarne Kjøglum (salgssjef), Arnt Ove Amdal (administrerende direktør), Seweryn Brzechwa (produksjonsmedarbeider) og Gylve Fiskum (montasjesjef) 

VIKTIG: Arnt Ove Amdal forteller engasjert om viktigheten av at Overhalla Betongbygg og namdalske aktører viser seg fram på prosjekter som Stormen Kulturhus. 

arkiv

OVERHALLA: Betongelementforeningen har tildelt Betongelementprisen 2015 til utforminga av det nybygde konserthuset Stormen i Bodø, som sto ferdig høsten 2014.

Betongspesialistene i Overhalla har levert og produsert selve ansiktet utad. og har således en stor del av æren for tildelinga.


  • LES OGSÅ:

    Inntekt: 4.640.833 kr. Formue: 13.453.389 kr. Skatt: 1.521.487 kr.

    Lønnsomt livsverk

    Det begynte for 26 år siden da Arnt Ove Amdal (50) kjøpte Overhalla Betongbygg. Nå eier han mange bedrifter og er kongen av Skogmo.


Selv om byggherre Bodø kommune og arkitektene i DRDH Architechts har høstet flere prestisjepriser for prosjektet, er det første gang Overhalla Betongbygg er med på et prosjekt som tildeles den gjeveste prisen innen betongbransjen.

Stolt direktør

For administrerende direktør i Overhalla Betongbygg, Arnt Ove Amdal, har akkurat denne prisen vært et stort mål i ei årrekke.

Tidligere har bygg som Konserthuset i Stavanger, Vulkan Oslo og Kilden i Kristiansand mottatt prisen.

- Det er helt fantastisk at vi er med på denne lagseieren for dette prosjektet, smilte Amdal stolt da han inviterte alle medarbeider på kake mandag.

I juryens begrunnelse blir det lagt vekt på at betongelementene til konserthuset er tilpasset det nordnorske lyset og klimaet.

Imponerte arkitektene

Arkitektene fra DRDH i London er meget godt fornøyd med valget av norskproduserte og kortreiste betongfasader. De gjorde mange undersøkelser før valget falt på elementer fra Overhalla.


LES OGSÅ: Overhallinger bygget prestisjebygg


- Overhalla var veldig imøtekommende, fleksible og innstilte på å produsere og levere den beste fasadetypen sammen med oss, sier Ewan Stone i DRDH Architechts.

- Det var viktig for oss å finne en leverandør som kunne gi oss ulike prøver og tester før vi tok avgjørelsen. Det gjorde de i Overhalla. Vi ønsket en bygning som fortsatt vil se bra ut og gjøre innbyggerne stolte i 50 eller 100 år fram i tid.

Relaterte saker: