Ny Namsoskalender ute

Årets Lions-kalender i Namsos er rykende fersk fra trykkeriet og blir å finne på gata en av de nærmeste dagene.

HELT FERSK: Designtrykk i Namsos har som vanlig produsert Lions-kalenderen, og før helga kunne Lions-president Øivind Ramstad (til høyre) stikke innom Geir Knobloch på trykkeriet for å hente det ferdige produktet. FOTO: BJØRN TORE NESS 

arkiv

Namsos: – Vi har trykt opp 1.500 eksemplarer i år også, og vi begynner å selge den en av de nærmeste dagene sier president i Lions club Namsos, Øivind Ramstad.

Rykende fersk fra trykkeriet er årets kalender som vanlig en blanding av gamle og nye bilder.


Flere fargebilder


– Vi har prøvd å spre dem litt tid for å vise glimt av hvordan ting har forandret seg i løpet av et par generasjoner, og helt bevisst har vi tatt med flere fargebilder enn tidligere, sier Ramstad.

Som alltid går pengene av kalendersalget til lokale prosjekter

– I 2016 runder Lions Namsos 50 år, og det skal vi markere gjennom hele neste år. Blant annet har vi planer om å gi bort en større gave i forbindelse med jubileet, men synes det er litt tidlig å røpe det ennå, sier Ramstad.

Lions Namsos har i dag passert 40 medlemmer.


– Bli med!


– Vi håper å bli 50 medlemmer i løpet av 2016, slik at hvis noen har lyst til å bli med og gjøre en frivillig innsats til glede for sine medmennesker, er det bare å ta kontakt.

– Hvem kan bli med i Lions?

– Alle. Kvinner, menn, unge, gamle, og spesielt ønsker vi at flere damer blir med. Det eneste som kreves er at du har et oppriktig ønske om å engasjere deg for å hjelpe andre, sier han.

I april neste år skal Lions

Namsos være vertskap for distriktsmøtet i Lions.

– Da har vi invitert rundt 200 Lions-medlemmer, og jeg gleder meg til å få vise fram byen vår, sier Ramstad.