Bokfolk håper på stinn brakke

Rørvik Libris og Rørvik Rotaryklubb går nå sammen for å presentere vinterens boknyheter.

GLEDER SEG: Dagfinn Eriksen, leder i Rørvik Rotaryklubb, og Line Bakke Fjær på Libris, ser fram til å fortelle om boknyhetene på bokkvelden onsdag. 

arkiv

RØRVIK: Onsdag kveld presenterer Line Bakke Fjær vinterens boknyheter for alle som tar turen til Leia kafe. Rørvik Rotaryklubb synes det er viktig å spre kunnskap om hva som skjer i samfunnet.

– Vi tok initiativ til bokkvelden fordi vi er en klubb som er interessert i bøker og mener at kunnskap gjennom lesing er en viktig del av samfunnet, sier Dagfinn Eriksen, leder i Rørvik Rotaryklubb.

Vil vise fram

Line Bakke Fjær ble glad for å bli spurt om å være en del av arrangementet.

– Jeg får lov til å komme og snakke om det jeg elsker å snakke om, så det blir nesten vanskelig å vite hvor jeg skal begynne, ler hun.

– Folk er veldig opptatt av de bøkene som blir snakket om i media og de som er på topplistene, men vi som går rundt i bokhandelen, vet at det finnes så utrolig mange andre gode bøker i tillegg. Det blir fint å få vist de fram.

Hun forteller at hun kommer til å presentere flere ulike sjangre, og at hun holder butikken åpen til bokkvelden er over.

– Jeg har fått noen tilbakemeldinger fra folk som savner slike arrangementer, så nå storgleder jeg meg.

Håper på fullt hus

Bakke Fjær påpeker at de som jobber med bøker er med på å formidle kultur.

– Jeg synes det er viktig det vi holder på med.

– Uten kultur blir alt ganske fattig, legger Eriksen til, og forteller at han håper på stinn brakke.

– Vi i klubben skal være verter og servere folk. I tillegg skal jeg fortelle litt om hva Rotary er.

Han er ikke i tvil om at det kommer til å bli en bra kveld.

– Vi regner med at det kommer mange gode innspill fra Line. Det blir spennende å se hvordan det blir, og vi håper selvfølgelig at det kommer masse folk.