Lang desembernatt i november

– Siden vi har en flink gitarist...

Skjalg Raaen var trekkplasteret og sammen med Grethe Holmen Berre framførte han kveldens høydepunkt.

Sammen med Grethe Holmen Berre framførte Skjalg Raaen "Long December Night" under adventskonsert Klinga søndag kveld.  Foto: Stein Nervik

DELTOK: Koret Cygnus deltok under adventskonserten i Klinga kirke.  Foto: Stein Nervik

arkiv

KLINGA: For niende gang inviterte Bangsund Hornmusikklag til adventskonsert i Klinga kirke. En invitasjon godt over 100 stykker takket ja til.

Som takk for at de kom, fikk de halvannen time med musikk som nok lyste opp i novemberkvelden. Eller desembernatta som det føltes da Skjalg Raaen spilte og Grethe Holmen Berre mot slutten framførte «Elg» sin «Long December night» på norsk.


– Passet bra


– Det har jeg hatt lyst til siden jeg hørte Anneli Drecker synge sangen på norsk i «Hver gang vi møtes». Så når Grethe sa ja og vi har en så flink gitarist her i kveld, så synes jeg den passet bra i kveld, sa dirigent Arve Dahl da han introduserte duoen.

Skjalg Raaen skulle egentlig også opptrådt med dattera Alicia også i år, men hun var forhindret å komme på grunn av sykdom.


Adventsro


Uten at det hindret far i å lyse opp novemberkvelden for dem som satt og hørte på. Noe Sambandet-gitaristen gjorde sammen med nevnte Berre, hormusikken, sanger Knut Arve Husby og blandakoret Cygnus.