Historisk kulturskolekonsert

Viste hva de var gode for

Kulturskolen i Overhalla viser publikum gjennom to konserter hva som bor i ungdommene i kommunen.

Trampeklapp: Etter konserten tirsdag fikk alle deltakerne trampeklapp fra publikum.  

Evita: Mia inntok rollen som Evita og sang «Don't cry for me Argentina». 

Forsmak: Dansere fra 1. og 2. klasse viste fram noe av det Namsos kulturskole skal vise førstkommende helg.  

Trommer: Ola, Casper, Lukas og Iver trommet taktfast sammen.  

arkiv

OVERHALLA: Og det er ikke lite som bor i disse ungdommene. Alt fra dans, sang, band og pianospill til trommesoloer ble framført i «Horisonten», aulaen inne i den nye Overhalla barne- og ungdomsskole.

På konsertene får kulturskoleelevene vise hva de har drevet med den siste tida. De fem siste ukene har de øvd fram mot disse konsertene, og da det gjaldt som mest, dro alle som en fram det beste de hadde.

I alt 20 forskjellige nummer ble vist tirsdag, og det samme programmet vises i kveld onsdag.


Dans

NA var innom på tirsdag, og da konserten startet var det ikke et eneste ledig sete å oppdrive. Tirsdagskonserten var den aller første i «Horisonten», og skal vi tro tilbakemeldingene undervegs i konserten, blir det ikke den siste.

Nytt av året var at to dansegrupper har pendlet til Namsos for å få undervisning hos dansegruppa der. Under konsertene i Overhalla ble det vist fram stykker fra «Crackin' nuts», Namsos kulturskole sin oppsetting av «Nøtteknekkeren». Dette til stor jubel fra de frammøtte.


Noe for alle

– I dag skal det vises fram noe for enhver smak, sa enhetsleder for kultur i Overhalla kommune, Johan Ludvik Lund. Og det stemte på en prikk. Den som reiste fra Obus tirsdag kveld uten å ha sett noe som han eller hun likte, kunne nok ikke ha satt brillene på rett.

En ting skal i alle fall vær sikkert; og det er at den jobben som kulturskolen i Overhalla gjør, den burde få litt oppmerksomhet. Du kunne se på elevene som kom på scenen at de nokså naturlig var nervøse med en gang, men da de kom inn i flyten, skinte de virkelig, og det så ut til at de koste seg foran publikum.