Blir trenerutvikler i Namsos fotball

Johan Ludvik Lund går fra å være trener i Overhalla – til å utvikle trenere i Namsos.

Johan Ludvik Lund og Trude Modell  Foto: Mats Ivar Sandmo

arkiv

NAMSOS: – Vi er veldig glade for at Namsos IL Fotball nå får Lund som trenerutvikler. Som steg to i kvalitetsklubb-prosjektet utvider vi nå trenerutvikler-rollen, sier sportslig leder i klubben, Trude Modell.

– Vi er godt i mål med de trenerne vi har, men det kommer også nye trenere hele tida som må utdannes. Lund får nå en rolle som mentor, og skal holde trenerforumer. Han skal følge opp trenerne og være en sparringspartner, sier Modell.

– Johan Ludvik har veldig stor kompetanse, og vi er superglade for at han nå kommer til oss. Det er enda et løft i riktig retning for klubben, sier Modell.

Namsos får en velmerittert ressurs til klubben. Lund har trenererfaring fra klubber som Kattem, Byåsen og Trondheims-Ørn - samt fem år som lærer på fotballinja på toppidrettsgymnaset på Strinda i Trondheim.

De to siste sesongene har han vært trener for herrelaget i Overhalla i 5. divisjon.