– Det var absolutt fortjent

Eilev vant «Farmen 2015».

FINALEFEST: Marit Fiskum på finalefesten i Oslo sammen med «Farmen»-vinneren Eilev Bjerkerud.  Foto: NA Desk

arkiv

OSLO: Det sto mellom Eilev Bjerkerud (27) og Marte Søreide (23) i «Farmen»-finalen søndag kveld.

Og det var førstnevnte som stakk av med seieren etter en spennende avslutning på årets sesong.Namsosingen Marit Fiskum var lenge med i TV 2-programmet, og synes Eilev er en verdig vinner.

– Det var absolutt fortjent at han vant «Farmen». Eilev har vært en kjempefin person hele vegen, og en god kompis for meg. Vi kom veldig godt overens, forteller Fiskum som har sett finalen sammen med de andre deltakerne på utestedet Mesh i Oslo.

– Jeg og Eilev har hatt det kjempeartig ilag på «Farmen», legger hun til.

Vinneren selv har også bare godord å si om namsosingen.

– Det har vært en flott opplevelse å bli kjent med Marit. Vi har hatt masse artige opplevelser og helt ville latterkuler. Vi har fått et godt vennskap, og det kommer vi til å fortsette å ha. Vi ringer hverandre og tar en prat og ler mye sammen, sier «Farmen»-vinneren 2015, Eilev Bjerkerud til NA.

Hun synes det var godt at alle fikk vite hvem som vant, slik at hun ikke trenger å holde det hemmelig lenger.

– Nå vet alle det, og det er veldig godt. Vi har vært i Oslo siden fredag, og her har folk kastet seg over oss. Så det skal bli litt godt nå som det roer seg litt, forteller Fiskum som synes det har vært spennende å følge episodene på tv.– Det har vært artig å se hvordan de har klipt sammen episodene. Det er jo ikke alt som blir framstilt slik det kanskje er, sier Fiskum.

Og det spørs om det blir en sein kveld for Fiskum og de andre deltakerne.

– Stemninga er i hvert fall veldig god nå, ler hun.