Den store julebordhelga

Rundt 900 julebordglade namdalinger benket seg foran noen av landets fremste komikere i løpet av helga.

UTSOLGT: Honningsvågrevyen solgte ut NTE Arena og vel 460 personer fikk se forestillinga fredag kveld. 

JULESPESIAL: Oda Amalie Dølvik og Eirik Floer Sandnes fikk smake Jompas julespesial. Terje Sporsem (til venstre) var konferansier.  

FRA NARVIK: Kliff Arne fra selveste Narvik var selvskreven gjest i Honningsvågrevyen. 

arkiv

NAMSOS: Standup og humorshow er virkelig i vinden, og det kan virke som at det også er julebordslageren i år. I helga fikk nesten 1.000 namdalinger servert humorinnslag av lokale helter så vel som noen av Norges fremste komikere.

I løpet av tre show har både Honningsvågrevyen, Inge Kristiansen og de fire komikerne Terje Sporsem, Dag Sørås, Stig Frode Henriksen og Ørjan Burøe hatt stort sett fulle hus på hvert deres show.

Dette i tillegg til at det var flere andre julebord rundt i byen.

Inge Kristiansen sin ekstraoppsetning av showet «Live at Toillvaren» har vært så populær at han nå har satt opp to ekstra-ekstra-forestillinger.

Den store humor- og julebordhelga startet med gjengen i Honningvågsrevyen i NTE Arena fredag kveld. Både festkledde og feststemte publikummere hadde store forhåpninger til gjengen fra Finnmark som har underholdt for fulle hus i nesten 20 år.

Kjente fjes som Kliff Arne og samen fra Finnmark dukket opp på scenen til stor glede for noen, mens andre ikke var helt fornøyde med det som ble presentert.

Lørdag var Kristiansen i aksjon på et utsolgt Ullvaren Kafe hvor rundt 110 gjester hadde funnet vegen, mens Terje Sporsem, Dag Sørås, Stig Frode Henriksen og Ørjan Burøe underholdt i overkant av 300 julebordgjester med standup på andre siden av vegen i NTE Arena.

– Det som er morsomt å se er at folk faktisk kommer på ting når det skjer så mye som nå, sier Roger Grande fra Kulturhuset i Namsos.