Morten og Marit ble for sterke

De to Farmen-deltakerne halte seieren sikkert i land mot Brøndbo-brødrene.

DUELL: Brøndbo-brødrene gikk friskt ut, men måtte gi tapt i sagduellen mot Morten Heggdal (til venstre) og Marit Fiskum. 

I GANG: Woodland-festen er i gang. Like etter klokka 12 åpnet ordfører Arnhild Holstad festivalen. 

SELVSIKKER: Farmen-Morten tror motstanden fra brødrene Brøndbo vil bli særdeles liten. 

arkiv

NAMSOS: Liike etter at ordfører Arnhild Holstad hadde åpnet Woodland-festivalen onsdag formiddag, gjøv duellantene løs på en svær tømmerstokk som var plassert foran scenen. Men en tømmersvans skulle de sage over hver sin kubbe.

Men først skulle det synges bursdagssang for Morten Heggdal og Eskil Brøndbo hadde like godt med en presang - en velbrukt gammel snekkersag.


Thomas Brøndbo og Heggdal var først ute - og det ble tidlig klart hvem som lå best an. Brøndbo gjorde en hederlig innsats, men både teknikk og krefter kom til kort mot Farmen-Morten.

Etterpå tevlet Eskil Brøndbo mot Marit Annie Fiskum. Selv om Eskil kastet skjorta, ble det for spakt mot Farmen-Marit.


Kort tid etter kunne de to Farmen-deltakerne utropes til vinnere av duellen.


Lot seg ikke skremme


– Dette tar jeg med knusende ro. Vi møter jo tross alt to musikere som har trente stemmer og trente småfingre. Det er alt. Jeg regner med å kunne sove meg til seier, sia Morten Heggdal på forhånd og det viste seg å stemme bra.


Men brødrene Brøndbo lot seg ikke skremme.


– Morten må gjerne være tøff. Er det lenge siden han vant Farmen? To år? Det er jo lenge siden. Vi er utrolige til å sage, og det har vi gjort i mange år. Jeg tror folk vil bli overrasket over kombinasjonen fart, teknikk og styrke som vi kommer til å vise fram. Vi kommer til å ta dem, kontrer Thomas Brøndbo mot Heggdal sine kommentarer. Dessverre holdt det ikke helt inn for brødrene.

Uansett ble det en artig seanse og en sprek start på Woodland-festivalen.