Generalprøven lover bra...

Generalprøven til årets konsert-happening i Namsos er i gang.

KLAR FOR KONSERT: Tora Dahle Aagård - her sammen med husbandet. 

arkiv

Rock City/Woodland: Om noen få timer åpner dørene til det som for mange blir årets konsertopplevelse.

Artistene er på plass og blant våre lokale rockere har Tora Dahle Aagård og Steve Cooling allerede gjort unna den første økta.

Og for dem som lurer på hvordan det låt; teknikere, musikere og andre som er i sving for å få kveldens konsert av gårde går rundt med store smil om munnen.Prudence Clauduia Sciott, Knut Schreiner, Peer Gynt, Amund Maarud, Ida Jenshus FOTO: BJØRN TORE NESS 

Her er artistene du kan høre i kveld:

Garth Hudson, D.D.E., Amund Maarud, Anders Jektvik, Ida Jenshus, Nullskattesnylterne, Claudia Scott, Peer Gynt, Stian Wallum, Thomas Brøndbo, Slincraze, Willys Wonderland, Grannes, Tora Dahle Aagård, Steve Cooling, Eirik Øien, Petter Vedvik Fjerdingen, Kristoffer Finnanger Lysgård, Harald Rossetnes, Kine Wallum, Jon Samuel Håpnes.


Konferansier: Tor Andersen.