Dramaelevenes juleforestilling

Drama i Drømmefabrikken

Drømmene har begynt å forsvinne sporløst på vei til menneskenes hoder, og i Drømmefabrikken er det krisestemning. Men redninga er nær.

LYKKELIG SLUTT: Som alltid i eventyrene fikk også dette en lykkelig slutt. På benken de tre som fikk oppleve Drømmefabrikken: Magnus Paulsen, Ingrid Henriksen og Vilde Løvmo. 

arkiv

NAMSOS: Dramaelevenes juleforestilling i Namsos Kulturhus byr som alltid på god underholdning, og en fantastisk flott innsats av de omkring 80 skuespillerne som var i sving for at drømmene kanskje skal komme til å gå i oppfyllelse nå rett før jul.Som avslutning på høstsemesteret hadde kulturskoleelvene denne gangen valgt stykket «Drømmefabrikken» (av Sara Scheen Otnes og Karoline Meyer), som er en fantasifull skildring av hva som skjer inni hodene våre når vi sover.

Tre heltemodige barn blir hentet fra virkeligheten mens de sover, til et spennende og hemmelig sted hvor mennesker egentlig ikke har adgang. Stedet der drømmene kommer fra. Der møter de drømmebryggkokere, slemme skurker, syngende godterier og et mareritt, men til slutt beseirer de trollkvinnen Zant og drømmene kan igjen oppsøke oss. For budskapet er at vi trenger drømmer og fantasier for å fungere som mennesker.