To fulle kinosaler på premieren på den nye Star Wars filmen

Har gledet seg lenge

De tre 14-åringene bestilte billetter til premieren i forrige uke, og gledet seg til å se den nye Star Wars filmen.

PÅ PREMIERE: 14-åringene Leonard Taubert (fra venstre), Kasper Benjamen Grunnan Hasfjord og Jane Margreta Hagen bestilte billetter til premieren på Star wars i forrige uke. 

HEKTISK: Jens Gerhardsen hadde en hektisk kveld på Namsos kino. Begge forestillingene til Star wars var utsolgt. 

arkiv

NAMSOS: «Bevæpnet» med popkorn og brus sto tre spente 14-åringer i foajeen på Namsos kino i god tid før premieren på «Star Wars: The force awakens» onsdag kveld.


Kult å se den først

– Vi bestilte billetter i forrige uke for å sikre oss plass. Det er kult å være blant de første i Norge som får se filmen, mener Leonard, Kasper Benjamen og Jane Margreta.

De har litt varierende erfaring med Star Wars. Jane Margreta har sett bare en av de tidligere filmene, mens gutta har sett nesten alle.

– Hva er så bra med Star Wars?

– Yoda er kul da. Han snakker mye teit, er litt gal og er god til å trikse. Dessuten går han med altfor store klær og har lasersverd, gliser gutta.

– Hvilke forventninger har dere til filmen?

– At den er bra, svarer 14-åringene før de tar med seg popkorn og brus og går inn i mørket.


Tatt på Star Wars-skjorta

Bak disken står Jens Gerhardsen. Bortsett fra at han har kledd seg i Star Wars-skjorta si i anledning premieren, er det lite andre effekter å se blant publikum i Namsos.

Men Gerhardsen kan fortelle at begge premiereforestillingene ved Namsos kino er utsolgt. De kjører en forestilling i 2D og en i 3D,

– Billettene har ligget ute i et par uker, og interessen har vært stor fra første stund, sier han.

– Hektisk kveld?

– Ja, vi har mer enn nok med å poppe popkorn til publikum, svarer Gerhardsen som kan fortelle at filmen vil gå på Namsos kino til utpå nyåret engang.